Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 70 gevonden artikelen
 
 
  In vitro digestion of nitrite and nitrate preserved fermented sausages – New understandings of nitroso-compounds’ chemical reactivity in the digestive tract
 
 
Titel: In vitro digestion of nitrite and nitrate preserved fermented sausages – New understandings of nitroso-compounds’ chemical reactivity in the digestive tract
Auteur: Keuleyan, Eléna
Bonifacie, Aline
Sayd, Thierry
Duval, Angéline
Aubry, Laurent
Bourillon, Sylvie
Gatellier, Philippe
Promeyrat, Aurélie
Nassy, Gilles
Scislowski, Valérie
Picgirard, Laurent
Théron, Laëtitia
Santé-Lhoutellier, Véronique
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland