Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 70 gevonden artikelen
 
 
  H2O2-induced oxidative stress improves meat tenderness by accelerating glycolysis via hypoxia-inducible factor-1α signaling pathway in postmortem bovine muscle
 
 
Titel: H2O2-induced oxidative stress improves meat tenderness by accelerating glycolysis via hypoxia-inducible factor-1α signaling pathway in postmortem bovine muscle
Auteur: Chen, Cheng
Guo, Zhaobin
Shi, Xixiong
Guo, Yuxuan
Ma, Guoyuan
Ma, Jibing
Yu, Qunli
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland