Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Value-added salad dressing enriched with red onion skin anthocyanins entrapped in different biopolymers
 
 
Titel: Value-added salad dressing enriched with red onion skin anthocyanins entrapped in different biopolymers
Auteur: Stoica, Florina
Condurache, Nina Nicoleta
Aprodu, Iuliana
Andronoiu, Doina Georgeta
Enachi, Elena
Stănciuc, Nicoleta
Bahrim, Gabriela Elena
Croitoru, Constantin
Râpeanu, Gabriela
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland