Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of low oil absorption corn starch by ultrasonic combined with freeze–thaw treatment
 
 
Titel: Preparation and characterization of low oil absorption corn starch by ultrasonic combined with freeze–thaw treatment
Auteur: Zhang, Shiyu
Li, Qi
Zhao, Yang
Qin, Zhixin
Zheng, Mingzhu
Liu, Huimin
Liu, Jingsheng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland