Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Prediction of flavor of Maillard reaction product of beef tallow residue based on artificial neural network
 
 
Titel: Prediction of flavor of Maillard reaction product of beef tallow residue based on artificial neural network
Auteur: Cui, Jingwei
Wang, Yinhan
Wang, Qiaojun
Yang, Lixue
Zhang, Yiren
Karrar, Emad
Zhang, Hui
Jin, Qingzhe
Wu, Gangcheng
Wang, Xingguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland