Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism of polyhydroxy alcohol-mediated curing on moisture migration of minced pork tenderloin: On the basis of molecular docking
 
 
Titel: Mechanism of polyhydroxy alcohol-mediated curing on moisture migration of minced pork tenderloin: On the basis of molecular docking
Auteur: Liu, Linggao
Zhou, Ying
Wan, Jing
Zhu, Qiujin
Bi, Shenghui
Zhou, Yeling
Gu, Sha
Chen, Dan
Huang, Yanpei
Hu, Bokai
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland