Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of the morphological, structural, and molecular properties of gluten protein in dough with different hydration levels during mixing
 
 
Titel: Evolution of the morphological, structural, and molecular properties of gluten protein in dough with different hydration levels during mixing
Auteur: Jia, Ruobing
Zhang, Mengli
Yang, Tianbao
Ma, Meng
Sun, Qingjie
Li, Man
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland