Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the physicochemical, thermal and rheological properties of cashew kernel starch
 
 
Titel: Characterization of the physicochemical, thermal and rheological properties of cashew kernel starch
Auteur: Chen, Nan
Wang, Qing
Wang, Mu-Xuan
Li, Ning-yang
Briones, Annabelle V.
Cassani, L.
Prieto, M.A.
Carandang, Maricar B.
Liu, Chao
Gu, Chun-Mei
Sun, Jin-Yue
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland