Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties of whey protein isolate and alkaline soluble polysaccharide from sugar beet pulp conjugates formed by Maillard reaction and genipin crosslinking reaction: A comparison study
 
 
Titel: Physicochemical properties of whey protein isolate and alkaline soluble polysaccharide from sugar beet pulp conjugates formed by Maillard reaction and genipin crosslinking reaction: A comparison study
Auteur: Ai, Chao
Zhao, Chengang
Guo, Xiaoming
Chen, Lei
Yu, Shujuan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland