Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Metabolites comparison in post-fermentation stage of manual (mechanized) Chinese Huangjiu (yellow rice wine) based on GC–MS metabolomics
 
 
Titel: Metabolites comparison in post-fermentation stage of manual (mechanized) Chinese Huangjiu (yellow rice wine) based on GC–MS metabolomics
Auteur: Peng, Qi
Meng, Kai
Zheng, Huajun
Yu, Hefeng
Zhang, Yuhao
Yang, Xinyi
Lin, Zichen
Xie, Guangfa
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland