Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 90 gevonden artikelen
 
 
  High-pressure processing influences the conformation, water distribution, and gel properties of pork myofibrillar proteins containing Artemisia sphaerocephala Krasch gum
 
 
Titel: High-pressure processing influences the conformation, water distribution, and gel properties of pork myofibrillar proteins containing Artemisia sphaerocephala Krasch gum
Auteur: Zhao, Shengming
Li, Zhao
Liu, Yu
Zhao, Yanan
Yuan, Xiaorui
Kang, Zhuangli
Zhu, Mingming
Ma, Hanjun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland