Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Complexation of fish skin gelatin with glutentin and its effect on the properties of wheat dough and bread
 
 
Titel: Complexation of fish skin gelatin with glutentin and its effect on the properties of wheat dough and bread
Auteur: Sang, Shangyuan
Ou, Changrong
Fu, Yaqian
Su, Xueqian
Jin, Yamei
Xu, Xueming
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland