Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Biological characteristics of the gluten-free sourdough system fermented by Lactobacillus plantarum ST-III and its effect on dough quality and nutritional value during freezing
 
 
Titel: Biological characteristics of the gluten-free sourdough system fermented by Lactobacillus plantarum ST-III and its effect on dough quality and nutritional value during freezing
Auteur: Zhou, Yiming
Ouyang, Boya
Duan, Mengjie
Lv, Xindong
Zhou, Xiaoli
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland