Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Results of the BfR MEAL Study: The food type has a stronger impact on calcium, potassium and phosphorus levels than factors such as seasonality, regionality and type of production
 
 
Titel: Results of the BfR MEAL Study: The food type has a stronger impact on calcium, potassium and phosphorus levels than factors such as seasonality, regionality and type of production
Auteur: Schwerbel, Kristin
Tüngerthal, Madlen
Nagl, Britta
Niemann, Birgit
Drößer, Carina
Bergelt, Sophia
Uhlig, Katrin
Höpfner, Tobias
Greiner, Matthias
Lindtner, Oliver
Sarvan, Irmela
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 13 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland