Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 89 gevonden artikelen
 
 
  γ-Aminobutyric acid treatment reduces chilling injury and improves quality maintenance of cold-stored Chinese olive fruit
 
 
Titel: γ-Aminobutyric acid treatment reduces chilling injury and improves quality maintenance of cold-stored Chinese olive fruit
Auteur: Fan, Zhongqi
Lin, Bin
Lin, Hetong
Lin, Mengshi
Chen, Jianye
Lin, Yifen
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 13 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland