Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key aroma compounds and relationship between aroma compounds and sensory attributes in different aroma types of Fu brick tea
 
 
Titel: Characterization of key aroma compounds and relationship between aroma compounds and sensory attributes in different aroma types of Fu brick tea
Auteur: Xuexue, Zheng
Xin, Hong
Youlan, Jin
Chao, Wang
Zhonghua, Liu
Jianan, Huang
Qin, Li
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 13 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland