Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 47 gevonden artikelen
 
 
  The effect of different spices on the moisture content, texture characterizations and consumer preferences of roasted sunflower seeds
 
 
Titel: The effect of different spices on the moisture content, texture characterizations and consumer preferences of roasted sunflower seeds
Auteur: Mohammadi-Moghaddam, Toktam
Firoozzare, Ali
Helalian, Somayeh
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 12 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland