Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and chemical characteristics of Tieguanyin oolong tea after roasting
 
 
Titel: Sensory and chemical characteristics of Tieguanyin oolong tea after roasting
Auteur: Cao, Qing-Qing
Fu, Yan-Qing
Wang, Jie-Qiong
Zhang, Liang
Wang, Fang
Yin, Jun-Feng
Xu, Yong-Quan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 12 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland