Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Preserving food quality: Electrochemical detection of synthetic food antioxidant, propyl gallate in processed foods using ternary component layered double hydroxide/graphene aerogel synergy
 
 
Titel: Preserving food quality: Electrochemical detection of synthetic food antioxidant, propyl gallate in processed foods using ternary component layered double hydroxide/graphene aerogel synergy
Auteur: Stanley, Megha Maria
Sriram, Balasubramanian
Wang, Sea-Fue
Sherlin V, Abhikha
Kogularasu, Sakthivel
George, Mary
Verschenen in: Materials today sustainability
Paginering: Jaargang 29 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland