Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Modeling dark fermentation of cheese whey for H2 and n-butyrate production considering the chain elongation perspective
 
 
Titel: Modeling dark fermentation of cheese whey for H2 and n-butyrate production considering the chain elongation perspective
Auteur: Nascimento, Thiago Ravanini
Cavalcante, Willame Araujo
de Oliveira, Guilherme Henrique Duarte
Zaiat, Marcelo
Ribeiro, Rogers
Verschenen in: Bioresource technology reports
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland