Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Development of new-generation dietary bread technologies by using soya processing products
 
 
Titel: Development of new-generation dietary bread technologies by using soya processing products
Auteur: Silagadze, M.A.
Gachechiladze, S.T.
Pruidze, E.G.
Khetsuriani, G.S.
Khvadagiani, Kh.B.
Pkhakadze, G.N.
Verschenen in: Annals of agrarian science
Paginering: Jaargang 15 (2017) nr. 2 pagina's 4 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Agricultural University of Georgia
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland