Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  In-vitro starch and protein digestibility and proximate composition of soybean flour fermented with lactic acid bacteria (LAB) consortia
 
 
Titel: In-vitro starch and protein digestibility and proximate composition of soybean flour fermented with lactic acid bacteria (LAB) consortia
Auteur: Ogodo, Alloysius Chibuike
Ugbogu, Ositadinma Chinyere
Onyeagba, Reginald Azu
Okereke, Hope Chukwuemeka
Verschenen in: Agriculture and natural resources
Paginering: Jaargang 52 (2018) nr. 5 pagina's 503-509
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Kasetsart University
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland