Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Modified quality of seasoning syrup for coating and enhancing properties of a food model using xanthan gum
 
 
Titel: Modified quality of seasoning syrup for coating and enhancing properties of a food model using xanthan gum
Auteur: Tunnarut, Duenchay
Pongsawatmanit, Rungnaphar
Verschenen in: Agriculture and natural resources
Paginering: Jaargang 52 (2018) nr. 3 pagina's 298-304
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Kasetsart University
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland