Details van artikel 187 van 270 gevonden artikelen
Phase angle values and ultra-processed food consumption are associated with changes in oxidative stress in inflammatory bowel disease patients
Titel:
Phase angle values and ultra-processed food consumption are associated with changes in oxidative stress in inflammatory bowel disease patients
Auteur:
Severo, Juliana Soares da Silva Barros, Vilk Jane Moraes Mendes, Pedro Henrique dos Santos, Brenda Lois Barros da Silva, Alda Cássia Alves de Oliveira, Kelly Beatriz Vieira de Moura, Mayara Storel Bezerra de Almeida Fonseca Viola, Poliana Cristina do Nascimento Nogueira, Nadir Luz Parente, José Miguel Lima, Murilo Moura dos Santos, Armênio Aguiar Silva, Moisés Tolentino Bento
Verschenen in:
Clinical nutrition ESPEN
Paginering:
Jaargang 57 () nr. C pagina's 10-20
Jaar:
2023
Inhoud:
Uitgever:
The Authors
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 187 van 270 gevonden artikelen