Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 53 gevonden artikelen
 
 
  The influence of dough kneading time and flour particle size distribution on white bread structure, glycemic response and aspects of appetite
 
 
Titel: The influence of dough kneading time and flour particle size distribution on white bread structure, glycemic response and aspects of appetite
Auteur: Yaregal, Zemenu
Baye, Kaleab
Solomon, W.K.
Verschenen in: Clinical nutrition ESPEN
Paginering: Jaargang 52 () nr. C pagina's 68-77
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: European Society for Clinical Nutrition and Metabolism
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland