Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation process for production of apple-based kefir vinegar: microbiological, chemical and sensory analysis
 
 
Titel: Fermentation process for production of apple-based kefir vinegar: microbiological, chemical and sensory analysis
Auteur: Viana, Roberta Oliveira
Magalhães-Guedes, Karina Teixeira
Braga Jr., Roberto Alves
Dias, Disney Ribeiro
Schwan, Rosane Freitas
Verschenen in: Brazilian journal of microbiology
Paginering: Jaargang 48 (2017) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland