Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Differences in subjective taste between Japanese and Sri Lankan students depending on food composition, nationality, and serum zinc
 
 
Titel: Differences in subjective taste between Japanese and Sri Lankan students depending on food composition, nationality, and serum zinc
Auteur: Koyama, Yu
Premarathne, Shalika Dewmi
Oppilamany, Thulasika
Ohnuma, Ayaka
Okuda, Akiko
Iijima, Atsuhiko
Onoma, Noriyasu
Uchiyama, Mieko
Verschenen in: Clinical nutrition experimental
Paginering: Jaargang 23 (2019) nr. C pagina's 60-68
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland