Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 122 gevonden artikelen
 
 
  Differences in subjective taste between Japanese and Sri Lankan students depending on food composition, nationality, and serum zinc
 
 
Titel: Differences in subjective taste between Japanese and Sri Lankan students depending on food composition, nationality, and serum zinc
Auteur: Koyama, Yu
Premarathne, Shalika Dewmi
Oppilamany, Thulasika
Ohnuma, Ayaka
Okuda, Akiko
Iijima, Atsuhiko
Onoma, Noriyasu
Uchiyama, Mieko
Verschenen in: Clinical nutrition experimental
Paginering: Jaargang 23 (2019) nr. C pagina's 60-68
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 122 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland