Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 161 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties of novel artificial rice produced from sago, arrowroot, and mung bean flour using hot extrusion technology
 
 
Titel: Physicochemical properties of novel artificial rice produced from sago, arrowroot, and mung bean flour using hot extrusion technology
Auteur: Sumardiono, Siswo
Jos, Bakti
Antoni, Muhammad Fariz Zakly
Nadila, Yusrina
Handayani, Noer Abyor
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 8 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 161 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland