Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 194 gevonden artikelen
 
 
  Cocoa bean turning as a method for redirecting the aroma compound profile in artisanal cocoa fermentation
 
 
Titel: Cocoa bean turning as a method for redirecting the aroma compound profile in artisanal cocoa fermentation
Auteur: Dulce, Velásquez-Reyes
Anne, Gschaedler
Manuel, Kirchmayr
Carlos, Avendaño-Arrazate
Jacobo, Rodríguez-Campos
Sergio de Jesús, Calva-Estrada
Eugenia, Lugo-Cervantes
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 7 () nr. 8 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 194 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland