Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 136 van 194 gevonden artikelen
 
 
  Physiochemical, sensorial and rheological characteristics of puree developed from Kashmiri peaches: influence of sugar, KMS and storage conditions
 
 
Titel: Physiochemical, sensorial and rheological characteristics of puree developed from Kashmiri peaches: influence of sugar, KMS and storage conditions
Auteur: Wani, Shefali
Bakshi, Rayees Ahmad
Khan, Zakir S.
Fayaz, Shemilah
Muzaffar, Khalid
Dar, B.N.
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 7 () nr. 8 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 136 van 194 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland