Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 178 van 270 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional, physical and sensory characteristics of gluten-free biscuits incorporated with a novel resistant starch ingredient
 
 
Titel: Nutritional, physical and sensory characteristics of gluten-free biscuits incorporated with a novel resistant starch ingredient
Auteur: Cervini, Mariasole
Frustace, Antonello
Garrido, Guillermo Duserm
Rocchetti, Gabriele
Giuberti, Gianluca
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 7 () nr. 3 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 178 van 270 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland