Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 214 van 218 gevonden artikelen
 
 
  Εvaluation of the microbial stability and shelf life of 50% NaCl-reduced traditional Greek pork meat product “Syglino of Monemvasia” stored under vacuum at different temperatures
 
 
Titel: Εvaluation of the microbial stability and shelf life of 50% NaCl-reduced traditional Greek pork meat product “Syglino of Monemvasia” stored under vacuum at different temperatures
Auteur: Michelakou, Eleni
Giaouris, Efstathios
Doultsos, Dimitrios
Nasopoulou, Constantina
Skandamis, Panagiotis
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 7 () nr. 11 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 214 van 218 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland