Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 233 gevonden artikelen
 
 
  Effect of malting and fermentation on colour, thermal properties, functional groups and crystallinity level of flours from pearl millet (Pennisetum glaucum) and sorghum (Sorghum bicolor)
 
 
Titel: Effect of malting and fermentation on colour, thermal properties, functional groups and crystallinity level of flours from pearl millet (Pennisetum glaucum) and sorghum (Sorghum bicolor)
Auteur: Olamiti, G.
Takalani, T.K.
Beswa, D.
Jideani, A.I.O.
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 6 () nr. 12 pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 233 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland