Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 189 van 233 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and mechanical properties of edible gel materials for 3D food printing technology
 
 
Titel: Rheological and mechanical properties of edible gel materials for 3D food printing technology
Auteur: Rahman, Julkarnyne M. Habibur
Shiblee, MD Nahin Islam
Ahmed, Kumkum
Khosla, Ajit
Kawakami, Masaru
Furukawa, Hidemitsu
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 6 () nr. 12 pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 189 van 233 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland