Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 251 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of cooking methods on the bioactive compounds of cashew apple fibre and its application in plant-based foods
 
 
Titel: Evaluation of cooking methods on the bioactive compounds of cashew apple fibre and its application in plant-based foods
Auteur: Sucupira, Natália Rocha
Sabino, Luiz Bruno de Sousa
Gondim Neto, Leopoldo
Gouveia, Sandro Thomaz
Figueiredo, Raimundo Wilane de
Maia, Geraldo Arraes
Sousa, Paulo Henrique Machado de
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 6 () nr. 11 pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 251 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland