Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 212 gevonden artikelen
 
 
  Effect of acorn flour on the physico-chemical and sensory properties of biscuits
 
 
Titel: Effect of acorn flour on the physico-chemical and sensory properties of biscuits
Auteur: Pasqualone, Antonella
Makhlouf, Fatima Z.
Barkat, Malika
Difonzo, Graziana
Summo, Carmine
Squeo, Giacomo
Caponio, Francesco
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 5 () nr. 8 pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 212 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland