Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 97 van 159 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the preparation process on the chemical composition and nutritional value of canned purée of kabuli and Apulian black chickpeas
 
 
Titel: Influence of the preparation process on the chemical composition and nutritional value of canned purée of kabuli and Apulian black chickpeas
Auteur: Summo, Carmine
De Angelis, Davide
Rochette, Isabelle
Mouquet-Rivier, Claire
Pasqualone, Antonella
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 5 () nr. 3 pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 97 van 159 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland