Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effect of traditional and oven roasting on the physicochemical properties of fermented cocoa beans
 
 
Titel: Effect of traditional and oven roasting on the physicochemical properties of fermented cocoa beans
Auteur: Djikeng, Fabrice Tonfack
Teyomnou, William Teyomnou
Tenyang, Noël
Tiencheu, Bernard
Morfor, Azia Theresia
Touko, Blaise Arnaud Hako
Houketchang, Serges Ndomou
Boungo, Gires Teboukeu
Karuna, Mallampalli Sri Lakshmi
Ngoufack, François Zambou
Womeni, Hilaire Macaire
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland