Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological and biochemical aspects of inland Pecorino Abruzzese cheese
 
 
Titel: Microbiological and biochemical aspects of inland Pecorino Abruzzese cheese
Auteur: Centi, Valeria
Matteucci, Federica
Lepidi, Aldo
Gallo, Maddalena Del
Ercole, Claudia
Verschenen in: Heliyon
Paginering: Jaargang 3 (2017) nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland