Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Impact of information and Food Technology Neophobia in consumers’ acceptance of shelf-life extension in packaged fresh fish fillets
 
 
Titel: Impact of information and Food Technology Neophobia in consumers’ acceptance of shelf-life extension in packaged fresh fish fillets
Auteur: Demartini, Eugenio
Gaviglio, Anna
La Sala, Piermichele
Fiore, Mariantonietta
Verschenen in: Sustainable production and consumption
Paginering: Jaargang 17 (2019) nr. C pagina's 116-125
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland