Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of potassium content of green bean pods and chard by culinary processing. Tools for chronic kidney disease
 
 
Titel: Reduction of potassium content of green bean pods and chard by culinary processing. Tools for chronic kidney disease
Auteur: Martínez-Pineda, Montserrat
Yagüe-Ruiz, Cristina
Caverni-Muñoz, Alberto
Vercet-Tormo, Antonio
Verschenen in: Nefrología
Paginering: Jaargang 36 (2016) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Sociedad Española de Nefrología
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland