Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Changes in vitamin D2 content and physicochemical characteristics of food products enriched with UV-B irradiated oyster mushroom powder during cooking and storage
 
 
Titel: Changes in vitamin D2 content and physicochemical characteristics of food products enriched with UV-B irradiated oyster mushroom powder during cooking and storage
Auteur: Kapcum, Chutikarn
Sungayuth, Nongnuch
Theeratadsanakul, Thitipak
Sutthi, Wishita
Judprasong, Kunchit
Sridonpai, Piyanut
Boonyingsathit, Konpong
Wongsagonsup, Rungtiwa
Verschenen in: NFS journal
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland