Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical and sensory characterization of sweet biscuits made with Yacon flour (Smallanthus sonchifolius)
 
 
Titel: Physico-chemical and sensory characterization of sweet biscuits made with Yacon flour (Smallanthus sonchifolius)
Auteur: Simanca-Sotelo, Mónica
De Paula, Claudia
Domínguez-Anaya, Yina
Pastrana-Puche, Yenis
Álvarez-Badel, Beatriz
Verschenen in: NFS journal
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's 14-19
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland