Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 170 van 222 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, rheological, and micro-structural properties of yogurts produced from mixtures of camel and bovine milks
 
 
Titel: Physicochemical, rheological, and micro-structural properties of yogurts produced from mixtures of camel and bovine milks
Auteur: Kamal-Eldin, Afaf
Alhammadi, Ahlam
Gharsallaoui, Adem
Hamed, Fathalla
Ghnimi, Sami
Verschenen in: NFS journal
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's 26-33
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 170 van 222 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland