Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 123 van 234 gevonden artikelen
 
 
  Identification of risk factors to be considered for food establishments’ risk assessment models
 
 
Titel: Identification of risk factors to be considered for food establishments’ risk assessment models
Auteur: Racicot, Manon
Zanabria, Romina
Paradis, Marie-Ève
Gaucher, Marie-Lou
Arsenault, Julie
Leroux, Alexandre
Letellier, Ann
Tiwari, Ashwani
Griffiths, Mansel
Charlebois, Sylvain
Holley, Richard
Gill, Tom
Quessy, Sylvain
Verschenen in: Microbial risk analysis
Paginering: Jaargang 11 (2019) nr. C pagina's 1-10
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 123 van 234 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland