Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Identification of risk factors to be considered for food establishments’ risk assessment models
 
 
Titel: Identification of risk factors to be considered for food establishments’ risk assessment models
Auteur: Racicot, Manon
Zanabria, Romina
Paradis, Marie-Ève
Gaucher, Marie-Lou
Arsenault, Julie
Leroux, Alexandre
Letellier, Ann
Tiwari, Ashwani
Griffiths, Mansel
Charlebois, Sylvain
Holley, Richard
Gill, Tom
Quessy, Sylvain
Verschenen in: Microbial risk analysis
Paginering: Jaargang 11 (2019) nr. C pagina's 1-10
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland