Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Diallyl disulfide, an organo-sulfur compound in garlic and onion attenuates trichloromethane-induced hepatic oxidative stress, activation of NFkB and apoptosis in rats
 
 
Titel: Diallyl disulfide, an organo-sulfur compound in garlic and onion attenuates trichloromethane-induced hepatic oxidative stress, activation of NFkB and apoptosis in rats
Auteur: Somade, Oluwatobi T.
Ugbaja, Regina N.
Alli, Adetunji A.
Odubote, Omolola T.
Yusuf, Taiwo S.
Busari, Babatosin T.
Verschenen in: Journal of nutrition & intermediary metabolism
Paginering: Jaargang 13 (2018) nr. C pagina's 10-19
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 6 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland