Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Fermented foods: fad or favourable addition to the diet?
 
 
Titel: Fermented foods: fad or favourable addition to the diet?
Auteur: Staudacher, Heidi M
Nevin, Amy N
Verschenen in: The Lancet gastroenterology & hepatology
Paginering: Jaargang 4 (2019) nr. 1 pagina's 19
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland