Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Dietary Fat Supplementation of Swine Diets and Subsequent Packaging and Storage Conditions on Rancidity Development and Sensory Ratings of Bacon 1 2 1 Approved for publication as Journal Article No. 9618 of the Mississippi Agricultural and Forestry Experiment Station, Mississippi State University, Mississippi State, MS 39762. 2 This article was taken from the Masters Thesis of Daniel E. Etzler*, 1997.
 
 
Titel: Effects of Dietary Fat Supplementation of Swine Diets and Subsequent Packaging and Storage Conditions on Rancidity Development and Sensory Ratings of Bacon 1 2 1 Approved for publication as Journal Article No. 9618 of the Mississippi Agricultural and Forestry Experiment Station, Mississippi State University, Mississippi State, MS 39762. 2 This article was taken from the Masters Thesis of Daniel E. Etzler*, 1997.
Auteur: Rogers, R.W.
Etzler, D.E.
Verschenen in: The professional animal scientist
Paginering: Jaargang 16 (2000) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: American Registry of Professional Animal Scientists
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland